Ontdek de (gloed)nieuwe Truck & Business!

Na 286 edities kent Truck & Business een nieuwe start! En deze keer niet alleen een nieuwe lay-out, maar ook een nieuwe manier om Belgische transporteurs te informeren en met elkaar in contact te brengen. Truck & Business is een compleet informatieplatform geworden, met als eerste pijler geen magazine maar een magabook.

Het nieuwe Truck & Business magabook is twee keer zo dik (116 pagina’s!) en onderscheidt zich zowel door de rijkdom van zijn inhoud (zie de achterpagina voor de lijst van persoonlijkheden die hebben bijgedragen!) als door zijn uiterst creatieve lay-out. De inhoud van dit eerste nummer omvat de Top 1000 Transport (een ranglijst van de grootste Belgische transporteurs), een analyse van de jaarrekeningen van de Belgische transporteurs, exclusieve reportages en interviews met Ziegler, Gilbert De Clercq, Transports Abraham en STEF, een volledige analyse van alle elektrische bakwagens op de markt, sterke standpunten over de toekomst van het transport (we raden in het bijzonder het interview met professor Contino aan) en een hele reeks nieuwe rubrieken.

De tweede pijler van Truck & Business is digitaal. Veel artikelen zullen een ‘bonusvideo’ bevatten en het hele magazine zal beschikbaar zijn in een volledig nieuwe digitale versie, met een bijpassende speciale nieuwsbrief.

De derde pijler ten slotte zijn evenementen: de lancering van het nieuwe magabook vond plaats op dinsdag 26 maart in gezelschap van 130 VIP’s in het Théâtre du Vaudeville in Brussel. Artikelen van dit inhoudrijke evenement worden online gepubliceerd en zullen beschikbaar zijn via onze speciale ‘Truck & Busine’ nieuwsbrief.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo