Opendeur bij MB Groupe: ontdek een veelzijdig bedrijf

MB Groupe opende afgelopen weekend haar deuren voor drie dagen vol festiviteiten, ontmoetingen en ontdekkingen. Het was een gelegenheid om een kijkje te nemen in de wereld van de groep, die gebaseerd is op 5 expertisegebieden. Het evenement werd goed bezocht en de deelnemers waren onder de indruk van de vele facetten van het bedrijf.

De vrijdag was gewijd aan klanten, leveranciers en professionele partners. 230 geselecteerde gasten woonden het evenement bij, waaronder Pierre-Yves Jeholet, minister-president van de Federatie Wallonië-Brussel. Op zaterdag kwamen tussen 1.250 en 1.500 mensen naar de gebouwen van Thimister-Clermont voor een hele reeks animaties en shows, foodtrucks, proef- en modelbouwdemo’s en nog veel meer. De zondag was gewijd aan het personeel en hun familie, met een buffet, barbecue en de huldiging van bepaalde medewerkers. De open deuren waren ook een gelegenheid om de 10e verjaardag van MB Manutention te vieren, de voltooiing van het nieuwste magazijn voor operationeel materieel (met werkplaats en winkel) en de overdracht van de fakkel van Michel Bronlet aan de nieuwe partners: Christophe Tasset (beheerder/algemeen directeur), Yves Justin (beheerder/financieel directeur), Vincent Bronlet (afgevaardigd beheerder/technisch directeur), Bernard Coolen (beheerder/directeur van MB Manutention en MB Solutions), Guillaume Rauw (beheerder/directeur van MB Transports). Michel Bronlet, de oprichter van de groep, blijft gedelegeerd beheerder.

MB Groupe stelt vandaag meer dan 100 mensen tewerk en heeft drie depots (Luik, Fleurus en Thimister-Clermont). De groep heeft 5 expertisedomeinen ontwikkeld: MB Transports (uitzonderlijk transport, distributie, conventioneel transport, transport op de werf en met handling), MB Manutention (met een uitgebreid gamma industriële hef- en transportwerktuigen), MB Logistique (diensten op maat), MB Tôlage (garandeert een begaanbare vloer en een goede bescherming van de toegangswegen op de werf) en MB Solutions (opgericht in 2023 voor deconstructiewerkzaamheden in de energiesector, meer bepaald de ontmanteling van hoogspanningsmasten). Kortom, 5 divisies om een allesomvattende service aan te bieden.

De groep kent een sterke groei en blijft investeren, vooral in telescopische kranen. MB Transports zal investeren in een vrachtwagenkraan van 140 ton/m en in meer specifieke kranen voor de installatie van beglazing. Wat MB Tôlage betreft, onderzoekt het bedrijf de mogelijkheid om de afdeling Henegouwen te ontwikkelen met een vrachtwagen die op de site van Fleurus zou blijven. De oprichting van nieuwe divisies is niet uitgesloten, evenmin als de ontwikkeling van nieuwe markten.

De 6 beheerders van MB Group: Vincent Bronlet, Yves Justin, Michel Bronlet, Guillaume Rauw, Christophe Tasset, Bernard Coolen (van links naar rechts).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo