Ford verhoogt productiviteit met zijn nieuwe E-Transit Custom

De nieuwe E-Transit Custom is nu verkrijgbaar in heel Europa en profiteert van de connected services van Ford Pro om de productiviteit te verhogen.

Ford Pro’s E-Transit Custom combineert elektrische voertuigtechnologie met Ford Pro’s digitale en fysieke platform van software en diensten om bedrijven te helpen “de eigendomskosten te drukken, effectiever te werken en eenvoudiger op elektrische voertuigen overs te stappen”, aldus de fabrikant. Ford Pro biedt ook een geïntegreerde thuislaadoplossing voor bedrijven (inclusief installatie van een aangesloten wallbox, beheersoftware en onderhoud). De E-Transit Custom ondersteunt snel gelijkstroom opladen tot 125 kW, waardoor het voertuig in ongeveer 41 minuten van 15 naar 80% capaciteit kan gaan, en is ook standaard uitgerust met G-connectiviteit en een kantelbaar stuurwiel. De actieradius is 337 km (met een 64 kWh batterij) met een onderhoudsinterval van 2 jaar. Het laadvermogen is 1.011 kg, met een lage laadvloer en een trekvermogen van 2.300 kg.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo