Q-Mobility Group betrekt nieuw hoofdkantoor

Sinds 1 juli 2024 is Q-Mobility Group verhuisd van Malle naar Zandhoven. Ook komt een nieuwe Sales Manager het team van Q-Fleet vervoegen.

CEO Kris Vermuyten besloot de werkplaatsen die origineel in Merchtem en Malle gevestigd waren te centraliseren op één locatie in Zandhoven om de interne werking van de organisatie te optimaliseren en de service verder te verbeteren. De kantoren zijn eveneens verhuisd naar Zandhoven, terwijl de locatie in Merchtem voortaan als commercieel steunpunt zal fungeren. Daarnaast zal er een mobiele werkplaats uitgerust worden die de dienst na verkoop bij de klant zelf kan uitvoeren.

Binnen de afdeling Q-Fleet (die fleet-klanten adviseert bij de keuze van het voertuig en welke ombouwingen aan het voertuig dienen te gebeuren) is er ook een nieuwe Sales Manager. “Sam Vander Veken brengt 20 jaar ervaring met zich mee. Met een automotive achtergrond in verkoop, aftersales en fleet brengt hij expertise en frisse ideeën die ons zullen helpen om onze service naar een nog hoger niveau te tillen”, aldus Kris Vermuyten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo