Twee nieuwe Maxus-modellen op IAA Transportation

Maxus, onderdeel van SAIC Motor Corporation Limited, maakt van de IAA Transportation show in Hannover gebruik om twee nieuwe modellen te onthullen: de eTerron9, een 100% elektrische pick-up, en de eDeliver 5, een elektrische bestelwagen.

De eTerron (foto) is de 2e volledig elektrische pick-up in het Maxus-assortiment, na de T90 EV. De eDeliver 5 is een elektrische bestelwagen waarvoor Maxus een actieradius tot 335 km op één lading heeft aangekondigd. Guy Haesendonck, country manager van Maxus, zegt: “De eDeliver5 en eTerron9 tonen onze toewijding aan het leveren van slimme, duurzame transportoplossingen voor commercieel gebruik.” Beide modellen worden onthuld op de IAA op 16 september.

Lees alles over Maxus (Maxomotive NV)

video

Maxus: een Belgische première met de e-Deliver 7

Eén van die nieuwe modellen tijdens Passion4Vans was een heuse Belgische première, de Maxus eDeliver 7, die samen met de T90 EV pick-up zijn opwachting maakte in Zolder. Een test met de eerste elektrische pick-up in Europa lees je verder in dit magazine, maar hier bekijken we de nieuwkomer in het bestelwagengamma van het Chinese […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo