Featured Video Play Icon

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken.

Er wordt een analyse van de situatie gemaakt, waarbij er ook een risico evaluatie wordt opgesteld. Ook wordt er gekeken naar locatie-specifieke kenmerken en beperkingen. Daarnaast zijn er nog zaken als bedrijfsbeleid en interne reglementeringen waarmee rekening gehouden wordt.

Hierna wordt er overgegaan tot een grondige data analyse en wordt er een oplossing voorgesteld die voldoet aan de criteria. Hierbij wordt gelet op een optimale afstemming, duurzaamheid en een duidelijke en transparante communicatie, en dit zo kostenefficiënt mogelijk.
Aviko, totaalleverancier van verse en diepgevroren aardappelproducten, nam de proef op de som. Ook Belcolade, de chocoladefabriek van de Puratos Group in België, doorliep het Boplan proces om hun veiligheid op de werkplaats te optimaliseren:

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo