Kögel herstructureert Sales afdeling

Bij trailerfabrikant Kögel is de fusie van de tot nu toe gescheiden nationale en internationale verkoopafdelingen een feit, en de nieuwe managing director voor de afdelingen Verkoop nieuwe voertuigen en occasions en Aftermarket is Massimo Dodoni. Dodoni werkt sinds begin 2014 bij Kögel en was tot nu toe Sales Director International. “Aangezien steeds meer transportbedrijven in heel Europa actief zijn, is de fusie van de tot nu toe gescheiden nationale en internationale verkoopafdelingen een belangrijke strategische heroriëntatie binnen de directie”, zegt Kögel.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo