Transporeon verfijnt zijn app Mobile Order Management

Transporeon’s app Mobile Order Management neemt voortaan digitaal alle partners van een supplychain en van een transportproces op, ook al zijn die zelf niet met het Transporeon-platform verbonden. Met deze ‘cloud’-oplossing was het daarvóór ook al mogelijk de status van een verzending in real time en de transportdocumenten elektronisch door te sturen en ook de ETA (Estimated Time of Arrival) kon al automatisch worden berekend. Maar de gloednieuwe versie biedt nu een nog grotere flexibiliteit bij het ontvangen van allerhande gegevens, ongeacht of de verlener die het transport uitvoert nu op het Transporeon-ecosysteem is aangesloten of niet (bijvoorbeeld ook in geval van onderaanneming door een derde transporteur). Volgens Transporeon bevat de app nog andere verbeteringen die een nog verder doorgedreven personalisering mogelijk maken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo