Kögel wordt tweede oplegger leverancier voor Waberer’s

De Hongaarse transporteur Waberer’s, heeft voor de eerste keer Kögel Mega opleggers gekocht, na decennia exclusieve samenwerking met een andere leverancier. Om de binnenzijde van de voorwand tegen beschadigingen te beschermen is als extra een twee millimeter dikke en 1.250 millimeter hoge verzinkte staalplaat gemonteerd. Voor gemakkelijker beladen van boven af kan de schuifkap tevens van voren naar achteren worden verschoven. De zeilen van de trailers hebben een antivandalisme-uitvoering, daarvoor zijn staalkabels in een raster van 160 x 160 millimeter geïntegreerd in het zeil. Zo wordt goederendiefstal moeilijker gemaakt en kunnen er geen ongewenste passagiers binnendringen via het zeil. Tot de individueel gespecificeerde uitrusting behoren verder nog een TIR-kabel met twee houders, twee extra rijen latzakken en een bandenspanningsbewakingssysteem, om maar enkele voorbeelden te noemen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo