TVH neemt twee verhuurders in Duitsland over

TVH Group kondigt de overname aan van twee Duitse verhuurders van hoogwerkers. Lavendon Holding (Duitsland) GmbH en Gardemann Arbeitsbühnen GmbH maakten tot nu toe deel uit van de Lavendon Group, die in januari jl. door de Franse Loxam Group werd overgenomen.

Zo wil TVH zijn positie op de Duitse markt versterken, in lijn met de strategie om te focussen op markten waar een leiderschapspositie kan behaald worden. Pascal Vanhalst, CEO van TVH Equipment nodigde “alle ervaren en gemotiveerde teamleden van Gardemann uit om deel te nemen aan de creatie van het grootste netwerk van verhuurkantoren voor hoogwerkers in Duitsland.”

In België blijft Lavendon Group actief met DK Rental.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo