Montea bouwt 20.000 m2 op Liege Airport

Op de site van Flexport City (in de Cargo Nord-zone van Liege Airport) zal Montea 20.000 m² aan magazijnunits en bijhorende kantoren ontwikkelen. De eerste huurder is Malysse-Sterima. De bouw van de eerste en tweede fase, ca 12.200 m², zal eerstdaags van start gaan gezien inmiddels reeds een lange termijn huurovereenkomst werd ondertekend met Malysse-Sterima. Montea zal namelijk voor Malysse-Sterima de ontwikkeling realiseren van een hypermodern distributiecentrum van ca 4.700 m² magazijnruimte met 500 m² kantoren. De totale investering voor fase 1, 2 en 3 zal ca 15 miljoen euro bedragen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo