Overstappen op lithium-ion was nog nooit zo eenvoudig en risicovrij dankzij Jungheinrich

Met hun krachtige energiecellen leveren de lithium-ion batterijen van Jungheinrich toonaangevende prestaties. Ze hebben altijd vermogen te over en zijn uiterst efficiënt. Bovendien zorgen ze voor een quasi 24/7 beschikbaarheid van de trucks door hun korte laadtijden, de mogelijkheid om tussentijds te laden en hun onderhoudsvrije karakter. De batterijen gaan ook tot drie keer langer mee dan conventionele loodzuur batterijen. Jungheinrich is pionier als het gaat om lithium-ion technologie. Bijna 10 jaar lang heeft het bedrijf intensief gewerkt aan de ontwikkeling en de perfectionering van deze technologie. Daarenboven is Jungheinrich de enige leverancier die een volledig geïntegreerd systeem heeft ontwikkeld waarbij truck, batterij en lader helemaal op elkaar zijn afgestemd. Jungheinrich is overtuigd van de kwaliteit van haar lithium-ion batterijen. Daarom biedt het bedrijf een tweevoudige garantie op deze batterijen.         Klanten kunnen – in de eerste 6 maanden na levering van de lithium-ion batterij – eenvoudig en snel terugvallen op de oorspronkelijke technologie. En dit zonder dat ze daarvoor een reden hoeven op te geven. 100% tevredenheid. Gegarandeerd.           Klanten profiteren ook van een 5 jaar garantie op hun lithium-ion batterij. Geen risico meer. Meer info? Neem een kijkje op: www.jungheinrich.be/li-ion-nl

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo