[VIDEO] Jos Dewael klopt Jo Van Moer in razend spannende behendigheidsproef

Ook de tweede aflevering van We Are Champions op LOGISTICS.TV zorgde voor heel wat spektakel. Deze keer wist Jos Dewael aan het langste eind te trekken voor Jo Van Moer en Gert Snel.  Precisie en inschattingsvermogen waren noodzakelijk om de proef te voltooien. Wie zijn tijd het best kon inschatten won 20 bonuspunten. De tweede kreeg 10 punten en de derde 5. Ook voor de snelste heftruckchauffeur waren er een bonus weggelegd van 10 punten.

Herbekijk de tweede aflevering van We Are Champions (lees onder verder).

“We are Champions” werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van B-Close, A-Safe en Atrium Opleidingen https://youtu.be/XttBZ2KBJic Jo Van Moer schreef de eerste opdracht op zijn naam. Precisie, techniek maar ook snelheid waren belangrijk om de hoogste score te behalen. Elke kandidaat kreeg 5 minuten de tijd om met de Elektrische 3-wielheftruck van Hyster zoveel mogelijk ballen in de ring te werpen. Een geslaagde worp was goed voor 10 punten. Als de bal viel, ging er één strafpunt af. Wie de A-Safe aanrijdbeveiliging raakte, kreeg 3 strafpunten.

Herbekijk de eerste aflevering van We Are Champions (lees onder verder)

https://youtu.be/6H6Y3hcjG8E

“We are Champions” werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van B-Close, A-Safe en Atrium Opleidingen. Opdracht 3 wordt uitgezonden in de Logistics.TV van september. 

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo