Total-kaart biedt toegang tot 70.000 elektrische laadzuilen

Professionele Total-klanten kunnen voortaan hun Total-brandstofkaart gebruiken om bij meer dan 70.000 elektrische laadzuilen in 25 Europese landen hun elektrische bedrijfsvoertuigen op te laden. Geïnteresseerde klanten moeten zich eerst inschrijven voor deze bijkomende dienst, die aangeboden wordt in samenwerking met NewMotion (een filiaal van… Shell !). De houders van de kaart krijgen ook een toegang tot de mobiele app NewMotion die heel wat diensten ter beschikking stelt om het opladen gemakkelijker te maken: lokalisering van de laadzuilen, verificatie van de beschikbaarheid, informatie over de eigenschappen van de zuil van hun keuze, geschatte laadtijd en de prijs voor de laadsessie. “Met dit nieuwe aanbod stelt Total alles in het werk om zijn klanten te begeleiden bij de evolutie van hun wagenpark en dit door hen een geïntegreerd beheer van hun energieuitgaven aan te bieden”, verklaart Paul Mannes, CEO van Total België.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo