DAF Trucks lanceert nieuw First Choice kwaliteitslabel

Met de komst van de nieuwe digitale tachograaf in juni aanstaande lijken recente tweedehandse trucks opnieuw in trek te zijn bij vlootbeheerders. DAF bouwt voort op deze trend met zijn nieuwe kwaliteitslabel.

DAF First Choice is een nieuw kwaliteitslabel waaronder DAF jong gebruikte trucks aanbiedt. Deze DAF trucks zijn jonger dan 5 jaar, hebben hooguit 600.000 kilometer op de klok en hebben een volledig gedocumenteerde onderhoudshistorie. Elke ‘First Choice Trucks’ wordt op meer dan 200 punten gecontroleerd.

DAF First Choice Trucks die jonger dan 4 jaar zijn, krijgen standaard 12 maanden volledige fabrieksgarantie, ook op alle fabrieksopties. First Choice Trucks die tussen de 4 en 5 jaar jong zijn, worden geleverd inclusief 12 maanden garantie op de aandrijflijn.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo