Stefaan Van Driessche (Barry-Callebaut) nieuwe bestuurder bij VIL

Stefaan Van Driessche, Manager EDC Barry-Callebaut (Wieze) werd gisteren verkozen als nieuwe bestuurder bij VIL. Hij neemt het mandaat over van Wouter De Geest (BASF), dat vacant was geworden.

De raad van bestuur van VIL bestaat uit vijf verladers, vijf logistiekers en drie strategische partners. “Met Stefaan Van Driessche als nieuwe bestuurder heeft VIL nu ook een verlader uit de voedingssector aan boord.  “Gezien logistiek sector-overschrijdend is, is het belangrijk verschillende sectoren in de raad van bestuur te hebben met een goede geografische spreiding over Vlaanderen” ”, aldus VIL-voorzitter Danny Van Himste.

De Barry-Callebaut Groep is een van de grootste fabrikanten ter wereld van hoogwaardige cacao- en chocoladeproducten. De groep levert aan de hele voedingsindustrie en richt zich vooral tot de voedingsproducenten en ambachtelijke chocoladegebruikers. Wereldwijd wordt een kwart van de chocoladeproducten gemaakt met chocolade van Barry-Callebaut.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo