Online marktplaats Quicargo breidt uit naar België

Logistieke bemiddelaar Quicargo heeft een nieuwe Chief Commercial Officer genoemd : Sam Houwen moet het bereik van Quicargo naar België en Duitsland vergroten.

Oprichter en CEO van Quicargo, Avishai Trabelsi, over de aanstelling van Houwen: “Wij hebben ons de afgelopen 2,5 jaar binnen de Benelux op pole positie gezet met ons online platform voor efficiënter vrachtvervoer. Het platform is dermate schaalbaar dat begin 2020 de propositie internationaal zal worden uitgerold naar Duitsland en België. Sam Houwen past als persoon goed bij Quicargo en is met zijn ervaring de juiste persoon om met ons die ambities te realiseren.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo