Walter Van Mechelen weg bij Gosselin

De samenwerking tussen Gosselin Group en Walter Van Mechelen wordt beëindigd. Dat heeft de directie van het logistieke bedrijf bekend gemaakt. Er was een verschil in toekomstvisie ontstaan tussen hem en de top, met name mede-eigenaar Dirk Vanhoutteghem en ceo Marc Smet.

Van Mechelen die negen jaar aan het hoofd van Gosselin stond, stopte in september vorig jaar als senior director omdat hij de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt. Hij ging dan in de raad van bestuur van de groep zetelen. In die functie stond hij in voor de externe relaties, onder meer bij Alfaport, de Havenkoepel, KKNA en andere leden/netwerkverenigingen.

Eerder dit jaar beslisten Geert De Wilde, toen managing director van de lopgistieke afdeling, en de Gosselin Group om in onderling overleg de samenwerking stop te zetten. De Wilde werd kort daarna ceo van NxtPort.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo