DSV Road in Rekkem luidt een nieuw tijdperk in

DSV Road heeft vorige donderdag zijn nieuwe logistieke platform in de zuidelijke zone van de LAR in Rekkem ingehuldigd. De oude gebouwen in de noordelijke zone lijken al een ver verleden…

Het nieuwe platform beslaat 8000 vierkante meter. Er zijn twee gebouwen, waarvan het ene voornamelijk voor administratieve en commerciële taken wordt gebruikt en het andere, met 52 laadkaaien, voor cross-docking zal dienen. Op dit ogenblik werken bij DSV Road 76 mensen, maar de activiteiten groeien voortdurend en er worden nieuwe medewerkers aangeworven, zoals specialisten in douaneformaliteiten, met dank aan de Brexit.

Nu dit logistieke center is geopend, wordt het oude logistieke platform gesloten dat DSV Road aan de overzijde van de snelweg E17 huurde. Dat heeft echter geen gevolgen voor de locatie van DSV Solutions. “Telkens wanneer DSV in België heeft geïnvesteerd, zijn we daar achteraf voor beloond. Het sprak dus voor zich dat we onze inspanningen in jullie land zouden verderzetten”, vertelde Søren Schmidt (CEO van DSV Road Holding) tijdens een interview dat in het volgende nummer van Truck & Business wordt gepubliceerd.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo