[ADVERTORIAL] Koala: lever, factureer, je bent betaald in 48u!

Bent u zelfstandige of baas van een KMO? Beheert u zelf uw facturen, uw orders, uw bestelbonnen, het opvolgen van de betalingen? Denk dan eens aan het gemak van een competente hulp. Een virtuele assistent, betrouwbaar, rigoureus, die u kan helpen met het optimaliseren van uw zaken. Die assistent is Koala. Hiermee bent u bevrijd van alle lastige en energievretende administratieve taken. Op die manier kunt u zich met een gerust gemoed concentreren op uw business en vindt u op slag uw glimlach terug.

Koala heeft zijn programma voor facturatie uitgebracht in 2012. Sindsdien heeft het systeem al zijn sporen verdiend, in die mate zelfs dat er nu al meer dan 33.000 gebruikers zijn. Dat komt omdat dit zeer intuïtieve systeem bijzonder gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor personen die weigerachtig staan ten opzichte van alles wat op een computer lijkt.

Het facturatieprogramma van het begin is geëvolueerd tot een echt beheerwerktuig. Naast de meerderheid van de administratieve en telkens weerkerende taken voor de boekhouding geeft Koala u de mogelijkheid uw facturen te financieren. Weg met de onbetaalde facturen. U wordt betaald 48 uren na levering. Bovendien heeft u een garantie op de factuur in geval van insolventie van de debiteur (tot 70% van het bedrag).

De dienstverlening van Koala op het gebied van facturatie is bijzonder volledig:

  • versturen en beheren van facturen, orders, leverings- en bestelbonnen
  • beheer van terugkerende facturen (stel de factuur één keer op, kies voor de frequentie en Koala zorgt voor de rest)
  • beheer van de leveringsfacturen (aankopen)
  • link met uw bankrekening(en) (zoveel rekening als gewenst) en Koala. Het resultaat en alle bewegingen op de rekening zijn onmiddellijk op één plaats te raadplegen.
  • het beheer van papieren facturen (afdrukken, plooien, in enveloppe steken, afleveren bij de post) met KoalaPost
  • opvolging van betalingen. De ontvangen betalingen worden automatisch verbonden met de betaalde facturen
  • rappels in het geval van laattijdige betalingen
  • verzenden van documenten naar de boekhouding. De aankoop- en verkoopfacturen worden onmiddellijk omgezet in het boekhoudprogramma, wat de taak van de boekhouder aanzienlijk verlicht.

 

Het is dus een echte win-win oplossing voor u en uw debiteur, aan wie u ofwel een extra betalingstermijn ofwel een korting kunt aanbieden wanneer een factuur gefinancierd wordt. Om nooit onvoorbereid te zijn kan u de toepassing Koala Mobile downloaden op uw smartphone. Een kwestie van altijd en overal op de hoogte te blijven van het goed functioneren van uw zaken, zelfs onderweg. Comfortabel, eenvoudig en efficiënt.

Klik hier voor meer informatie.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo