Universal Transport (Paderborn) rust zich uit met Faymonville

Het Duitse bedrijf Universal Transport heeft een eerste FlexMAX zelfsturende dolly aanhanger met pendelassen laten leveren.

Het FlexMAX-concept gebruikt pendelassen van 19,5″ met enkele banden (in het geval van Universal Transport zijn dat er vijf) die in het draaistel van de zelfsturende aanhanger zijn gemonteerd. Elke as kan een lading van twaalf ton aan. In het geval van de combinatie die Universal Transport heeft gekocht, worden die vijf assen gecombineerd met een dolly op vier assen van tien ton. Het resultaat is een nuttige lading van ruim honderd ton, die zal worden gebruikt om betonnen balken te vervoeren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo