Een Faymonville VarioMAX 2+4 voor SITCA

Sitca (Valenciennes, FR) heeft bij Faymonville een nieuwe VarioMAX 2+4 diepbedoplegger gekocht. Die zal zijn wagenpark, dat al een vijftiental opleggers van het merk bevat, vervoegen.

De VarioMAX 2+4 maakt het transport van zware ladingen zowel voor de industrie als voor openbare en hijswerken een pak veelzijdiger. Hij is gebouwd met een laadvlak met een dubbel telescopische tank en is uiterst plat om een zo laag mogelijke laadhoogte te verkrijgen. Dankzij de uitschuifbare zwanenhals gaat het koppelen makkelijk en kan er vooraan worden geladen. Bij leeg transport kan de vooras van de zwanenhals worden gedemonteerd en op het laadoppervlak worden geplaatst. De pendelassen met een slaghoogte van 600 mm en een stuurhoek van 60° maken het mogelijk om de lading van de verschillende assen te compenseren in functie van de hoogteverschillen en de bodemspeling.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo