Ford nieuwe sponsor van de Transport & Logistics Awards

Voor het eerst linkt een merk van lichte bedrijfsvoertuigen zijn naam aan de Transport & Logistics Awards, die op 20 februari voor de 27ste keer in de Nekkerhal in Mechelen plaatsvinden.

Dit exclusieve partnership is dus een primeur in de geschiedenis van de Transport & Logistics Awards, maar het is bovendien heel relevant want veel van de bedrijven die op de Awards zullen aanwezig zijn, werken ook met lichte bedrijfsvoertuigen. Fords aanwezigheid op 20 februari zal te merken zijn aan de expositie van een voertuig in de zaal en aan de pendelvoertuigen tussen de parkeerplaats en de ingang van de zaal. Ook bij regen en wind zullen de 1500 vips dus droog en veilig worden vervoerd!

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

TRANSPORT & VAN.TV 49: Waasland Automotive is een alles-in-één aanbieder

Lichte bedrijfsvoertuigen zijn maatwerk. En dat hebben ze bij Waasland Automotive goed begrepen. Waasland Automotive is een alles-in-één aanbieder, met als doel de volledige ontzorging van de klant. En dat uit zich op verschillende vlakken. De vestiging in Sint-Niklaas zal zich in de toekomst 100% specialiseren in de bedrijfsvoertuigen van Ford, maar ook in Beveren […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo