STEF heeft de kaap van 100 miljoen euro winst overschreden

De Franse logistieker STEF vierde zijn honderdjarig bestaan met een nettowinst van meer dan 100 miljoen euro voor het eerst in zijn geschiedenis. Een zeer goede economische prestatie volgens de CEO Stanislas Lemor.

Met een omzetstijging van 5,7% tot 3,441 miljard EUR en een toename van de EBIT met 18,7% tot 162,9 miljoen EUR heeft STEF inderdaad goed ingespeeld op de marktomstandigheden in 2019. “De Groep heeft aangetoond dat hij in staat is zichzelf te transformeren om te anticiperen op zijn toekomstige ontwikkeling. Terwijl STEF het jaar 2020 voorzichtig nadert als gevolg van de huidige gezondheids- en economische situatie, blijft de Groep vertrouwen hebben in zijn veerkrachtige en evenwichtige bedrijfsmodel”, aldus Lemor. STEF zal daarom zijn prioriteiten stellen op het gebied van energietransitie, innovatie, klantbeleving en digitale transformatie.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo