Van Mossel neemt Garage Hens over

Van Mossel Automotive Groep neemt per 5 mei 2020 Opel Garage Hens in Lier over. Vanaf heden zullen zij als Van Mossel Lier door het leven gaan. Van Mossel België heeft momenteel reeds vier Opel vestigingen waarvan drie in de regio Antwerpen – Mechelen en een in Limburg.

Opel Hens startte als eenmanszaak in 1956 op, en momenteel staat de tweede generatie aan het roer. De garage stelt 13 personeelsleden te werk. Eric Hens vertelt: “We merkten dat de markt enorm aan het veranderen is. Dit vraagt veel van de interne organisatie. Na een intensief verkenningstraject zijn wij tot de positieve conclusie gekomen dat wij onze medewerkers een veilige toekomst kunnen bieden bij de Van Mossel Automotive Groep.” Eric Berkhof (Algemeen Directeur van Van Mossel Automotive Groep) voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd met de keuze die Eric Hens heeft gemaakt en vanaf 11 mei verwelkomen wij graag alle medewerkers en klanten, die uiteraard nog steeds de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze het gewend waren.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo