SupplyStack lanceert een slotbookingsapplicatie

De Belgische scale-up SupplyStack heeft zojuist een app voorgesteld die transporteurs zal helpen bij het boeken van een slot bij een verlader of magazijn. Dit is een interessante manier om het werk van de logistici, dat door de Covid-19 grotendeels is verstoord, te vereenvoudigen. 

Warehouse managers zijn een van de laatste schakels in een logistieke keten en hun werk wordt sterk verstoord door de afbraak van toeleveringsketens en nieuwe gezondheidsbeperkingen. SupplyStack heeft voor hen Time Slot Booking ontwikkeld, een applicatie die het eenvoudig maakt om slots bij een verlader te boeken. De applicatie kan communiceren met het TMS en de controletoren van SupplyStack en biedt verladers een beter zicht op het verwachte vrachtwagenverkeer op hun terrein. Voor vervoerders zou een dergelijk systeem kunnen helpen om de wachttijden te verminderen. Volgens Alex Lisitzky, mede-oprichter van SupplyStack, is dit soort oplossingen ook een belangrijke bijdrage aan de verschuiving van de logistieke industrie naar een papierloze en datagedreven toekomst.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo