Featured Video Play Icon

[VIDEO] Balthasar Boma bij jou op bezoek? Het kan tijdens de Passion4Trucks Roadshow!

Groot nieuws vanuit televisielandschap! Nadat eerder bekend raakte dat Marijn Devalck (Balthasar Boma) en Ilse De Vis samen het nieuwe chauffeursprogramma ‘Passion4Trucks Roadshow’ zullen presenteren, maakt Transportmedia nu ook bekend dat Marijn Devalck het land zal doorkruisen om transportbedrijven te bezoeken. 

De Passion4Trucks-karavaan zal een week lang op de Belgische wegen rijden en zal met name stoppen op verschillende locaties om de helden van de weg te vieren. We stoppen bij een paar transportbedrijven waar de chauffeurs ons vertellen over hun dagelijks leven tijdens de coronaviruscrisis. Marijn Devalck beschikt zelf over een CE-rijbewijs en zal met de Passion4Trucks trailer ter plaatse langskomen. Deze trailer is omgebouwd tot een mobiele studio om chauffeurs op een corona-vriendelijke manier te ontvangen.De Passion4Trucks Roadshow is te zien op 5-6 en 12-13 september op Kanaal Z. Voor meer nieuws, volg Passion4Trucks by Transportmedia op Facebook.

Verder nog in deze uitzending:

… de meest gepassioneerde chauffeur van België wordt in de bloemetjes te zetten in de rubriek Love2Truck.

de mooiste vrachtwagens van België. We stoppen bij vrachtwagenimporteurs om de “Most Beautiful Trucks” prijzen uit te reiken. En achter elk van deze prachtige trucks schuilt de passie van een chauffeur.

de kampioenen van de weg. De welbekende “We are champions” rubriek van onze TRANSPORT&VAN.TV uitzending zal er zijn. Maar deze keer zijn het niet de bazen die het tegen elkaar opnemen in tests die plezier en vaardigheid combineren, maar een selectie van chauffeurs!

Elk van deze etappen zal de gelegenheid bieden om een kleine “happening” te organiseren, met strikte inachtneming van de op dat moment geldende gezondheidsregels. Een kans voor iedereen om zijn of haar ervaringen te delen.

Deelnemen aan de Passion4Trucks Roadshow? Neem contact op met Bram Crombez (bram.crombez@transportmedia.be).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo