CEO Serge Gregoir koopt 100 % van Eutraco

De familie Pattyn heeft Eutraco verkocht aan de CEO Serge Gregoir, die sinds de zomer van 2017 aan het roer staat van de groep.

Bart Pattyn, oud-eigenaar, licht toe: “De samenwerking met onze CEO is vanaf de eerste dag constructief, aangenaam maar ook behoorlijk uitdagend verlopen. Er werd in 2018 en 2019 fors geïnvesteerd in de professionalisering van de groep. Een noodzakelijk kwaad om de onderneming toekomstbestendig te maken. We plukken daar in 2020 de vruchten van, zelfs in Corona tijd. Ongeveer een jaar geleden werd het idee geopperd voor een buy-out. Na heel wat sleutelen aan de structuur was het zover en werd de verkoop bezegeld met de signing en closing. Voor de familie voelde het goed aan en met de CEO was de continuïteit geborgd op een verderzetting van wat we toch een levenswerk mogen noemen sinds 1967.”
Serge Gregoir spreekt van de Strategie 2025 als een marathon, maar hij kijkt al verder: “Naast onze Strategie 2025 hebben wij ook een Masterplan 2035. We kijken dus pakweg 15 jaar vooruit als organisatie. Op het moment dat ik bij familie proefde dat een verkoop relevant was, heb ik geen seconde getwijfeld om aan tafel te gaan zitten. Een onderneming heeft continuïteit nodig. De kans krijgen om het hoger doel te bereiken kon dan ook enkel en alleen als ik zelf eigenaar werd.”

Volgens hem staan er ‘spannende initiatieven’ op til bij Eutraco. De familie Pattyn zal zich in de toekomst toeleggen op industrieel vastgoed in de bredere zin van het woord.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo