Corneel Geerts Transportgroup breidt trailervloot verder uit

Corneel Geerts Transportgroup breidt haar trailerpark verder uit met 25 Van Hool schuifzeiltrailers die deze maand van de band lopen. Dit jaar wordt er ook sterk geïnvesteerd in de vestiging in Maasmechelen. 

“Dit is een uitbreiding van onze vloot, geen vervanging”, benadrukt CEO Marc Geerts. “Deze investering was nodig om de groei van ons pan-europees netwerk I.F.A. te kunnen volgen. Dankzij de ver gevorderde digitalisering zijn er verschillende grote contracten binnengehaald. Verder zien we ook dat steeds meer kleinere spelers afhaken, waardoor er voor ons netwerk steeds een snellere groei komt.”

Voor de 25 nieuwe schuifzeiltrailers investeert Corneel Geerts Transportgroup zo’n 650.000 euro, en hierdoor neemt de capaciteit toe met 10% tot 200 eigen trailers. “Verder staan er ook nog nieuwe investering op komst”, gaat Geerts verder. “Eind dit jaar gaan wij onze vestiging in Maasmechelen uitrusten met zonnepanelen, een nieuw geïsoleerd dak, een nieuw tankstation, een truck wash enz… het magazijn achter de cross-docking zal ongeveer met een 4000 m2 uitgebreid worden, en dit betekent een totale investering van ongeveer 2,5 miljoen euro.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo