Dematic automatiseringsoplossing voor orderverwerking in proteïnemarkt

Dematic lanceert een nieuwe versie van haar ‘Order Fulfillment Solution’. Deze automatiseringsoplossing is speciaal ontwikkeld voor de proteïnemarkt (vis, pluimvee en vlees). De oplossing automatiseert het orderverzamelen, de distributie en de verzending, die vaak arbeidsintensieve processen zijn. Het kan zowel gekoelde als bevroren vis-, pluimvee- en vleesproducten in één systeem verwerken. Het hart ervan is een Dematic Multishuttle systeem dat automatisch producten opslaat, buffert, sorteert en in volgorde plaatst voor het verzamelen en monteren. De oplossing wordt samengesteld door een Dematic-transportsysteem, eigen pickstations met optioneel gerobotiseerd palletiseren en autonoom rijdende voertuigen (AGV’s) voor het transport te combineren. Verder controleert de Dematic iQ software alle logistieke processen en biedt mogelijkheden voor tracking en tracing, waardoor de nauwkeurigheid wordt gewaarborgd en pickfouten tot een minimum worden beperkt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo