blank

DSV kondigt grootste logistieke centrum van Europa in Denemarken aan

In de Deense stad Horsens, dicht bij het huidige hoofdkantoor, zal DSV bouwen wat het aankondigt als het grootste logistieke centrum voor eenzelfde firma in Europa. Er zal 2 miljard kronen nodig zijn om dit centrum van minstens 270.000 m2 te bouwen.

Het nieuwe logistieke centrum zal de faciliteiten die niet langer toereikend waren om de groeiende activiteiten van DSV te verwerken, ontlasten en gedeeltelijk vervangen. De Deense logistieker heeft daarom 70 hectare grond in Horsens aangekocht voor de bouw van een logistiek centrum waarin het hoofdkantoor (18.000 m2), een cross-docking platform (ongeveer 50.000 m2) en magazijnen met een oppervlakte van tussen de 200.000 en 269.000 m2 zijn geïntegreerd. Dit is uiteraard de grootste investering die DSV ooit heeft gedaan en zou het aantal werknemers van DSV in Horsens kunnen verhogen van 750 tot meer dan 1000.

De werkzaamheden zullen naar verwachting in augustus 2021 beginnen, zodat de eerste gebouwen eind 2022 of helemaal begin 2023 in gebruik kunnen worden genomen. Het einde van het project wordt aangekondigd voor 2026.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo