[ADVERTORIAL] Duurzame investering toch uitvoeren met kostenverlaging als resultaat

Jade Synergies is een product van Quares (Quality Real Estate Services), dat vanuit haar jarenlange ervaring in vastgoed de nood vaststelde aan energiebesparende en milieuvriendelijke oplossingen voor bedrijven. Als onafhankelijke financierende partij helpen we bedrijven om de technische installaties van hun gebouw te vernieuwen.

Jade Synergies neemt de investering volledig op zich, u hoeft zelf geen middelen vrij te maken. De investering zelf betaal je terug met een deel van de energiebesparing en het saldo is uw financieel voordeel.

Jade Synergies ontzorgt haar klanten door in te staan voor de planning, uitvoering en monitoring. U beschikt hierdoor steeds over een optimaal functionerende installatie aan een vaste all-in prijs met totale ontzorging. Daarnaast realiseer je minder CO2 uitstoot.

WAAROM ‘JADE SYNERGIES’?

 • Lagere energiekosten
 • Onmiddellijke besparing
 • Derde-partij buitenbalansfinanciering
 • Geen eigen investering
 • Opwaardering bedrijfsgebouw
 • Hogere prestaties
 • Volledige ontzorging
 • CO2-reductie
 • Verhogen van het leef- en werkcomfort
 • Versterken MVO-beleid

BREED AANBOD TECHNISCHE INSTALLATIES:

 • Verlichting
 • Zonnepanelen
 • HVAC
 • Laadpalen
 • Totaaloplossing

CONTACT

www.jadesynergies.com

+32 3 434 78 28

Uitbreidingstraat 10, 2600 Berchem

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo