Bolzoni breidt gamma uit met Ravas weegoplossing

De Bolzoni groep zal voortaan voorzetapparatuur van Ravas Europe wereldwijd verdelen, en in het bijzonder de Ravas iForks-32 mobiele weegoplossing voor vorkheftrucks.

Carlo Fallarini, Global Marketing Director van Bolzoni, legt uit: “Wegende vorken worden steeds belangrijker in de logistiek en expeditie. De Ravas iForks-32 is wereldwijd een maatstaf geworden, dankzij het strakke ontwerp, de eenvoudige installatie, de Bluetooth 4.0 verbinding en de Li-ion-accu met lange levensduur. De Ravas WeightsApp fungeert als een display op afstand en afstandsbediening voor de weegschaal, maar stelt de operator ook in staat om weeggegevens te downloaden en per e-mail te verzenden. Bovendien kan de iForks-32 gemakkelijk worden gecombineerd met de vorkverstellers van Bolzoni.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo