Knapen lanceert nieuwe Exside schuifvloertrailer

Met de Exside lanceert Knapen een nieuwe schuifvloertrailer met zijdeuren dat dezelfde toegankelijkheid moet bieden als een schuifzeiltrailer. Dit kan doordat de middenstijl gewoon aan de kant wordt geschoven.

Na het openen van de zijdeuren wordt de middenstijl losgekoppeld van de onderrand. Hij hangt dan aan de bovenrand van de trailer in een rails. Hierdoor wordt hij gemakkelijk aan de kant geschoven.  De nieuwe Knapen Exside biest een 12,9 meter brede zijdeuropening en nog eens 30 cm extra hoogte tijdens het laden en lossen van stukgoed met de liftbare bovenrand. Het lossen van bulkvracht neemt de schuifvloer voor zijn rekening. Volgens Knapen is er ook minder risico op beschadiging van de middenstijl dan bij een vaste middenstijl. Mocht de middenstijl toch beschadigd worden, dan is een losse stijl snel te vervangen. Als één kant niet genoeg is, dan voert Knapen de Exside trailer optioneel uit met zijdeuren aan beide kanten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo