Prologis breidt portfolio uit met een aankoopplatform

Prologis heeft een aankoopplatform in Europa gelanceerd dat klanten helpt bij het opzetten, integreren of upgraden van hun magazijnactiviteiten. Prologis Essentials Marketplace bundelt producten en diensten van geselecteerde (maar niet genoemde) leveranciers.

Het platform biedt verschillende interieurproducten voor magazijnen zoals Stow stellingen, Still heftrucks en Signify LED-verlichting. Essentials Marketplace biedt ook installatieprocessen aan, waaronder Prologis SolarSmart, een systeem voor het opwekken van groene energie. In de volgende fase wordt het platform uitgebreid met Facility Management en Customer Resource services.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo