Geodis neemt Pekaes over

Het Franse logistieke bedrijf Geodis heeft onlangs zijn aanwezigheid in Centraal-Europa aanzienlijk versterkt door de overname van Pekaes, de historische wegvervoerder van Polen, van het investeringsfonds Innova Capital.

Pekaes werd opgericht in 1958 en zette zijn activiteiten voort na de val van het communistische regime, maar reduceerde zijn activiteiten tot Pools grondgebied, met uitzondering van de intermodale activiteiten. Het bedrijf transporteert nu volle en deelladingen in Polen en Intertrans is haar Belgische partner sinds 2016. Pekaes heeft ongeveer 1.200 mensen in dienst op zo’n 20 locaties, waaronder zes logistieke platforms en drie spoorterminals.

Pekaes zal worden geïntegreerd in het Geodis-wegknooppunt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo