Featured Video Play Icon

[ADVERTORIAL] Tanktransport Van Heyste schakelde vlot over op de DKV BOX EUROPE

Met de DKV BOX EUROPE kunnen transporteurs binnen de EU met slechts één OBU de vrachtwagentol afrekenen. Zo rijden ze gemakkelijk en zonder vertraging door Europa. Na de tankkaarten, kiest Tanktransport Van Heyste nu ook voor de DKV BOX EUROPE.

Tanktransport Van Heyste is sinds 2019 gevestigd op het Industrieterrein van Aalter. Vandaag de dag rijden hier maar liefst 42 wagens en 50 tankopleggers af- en aan.

Van Heyste werkt sinds 1973 samen met DKV Euro Service. In de tijd is voor DKV gekozen door de grote betrouwbaarheid van de tankkaarten en de uitstekende aanwezigheid in het ruime netwerk doorheen heel Europa. Uit een gesprekje met Philippe Van Heyste blijkt dat de firma tevreden terugblikt op de decennialange samenwerking. “DKV is van bij het begin onze partner onderweg. In het begin is onze keuze voor DKV gevallen door de tankkaarten waar ze overigens ook marktleider in zijn. Later zijn daar andere diensten bijgekomen, waaronder recentelijk de DKV BOX EUROPE. Die overgang – waar we vorig jaar mee zijn gestart – verliep heel vlot. Eigenlijk heeft DKV alles voor ons geregeld. We zien twee grote voordelen van deze tolbox: op administratief vlak neemt hij veel werk uit handen en voor onze chauffeurs is het een heel stuk gemakkelijker én veiliger. Die kunnen zich nu focussen op het rijden en hoeven slechts een box in het vizier te houden.”

Eenvoud troef met de DKV BOX EUROPE

Met de DKV BOX EUROPE biedt DKV haar klanten de mogelijkheid om binnen de EU de vrachtwagentol af te rekenen. Tolbedragen worden automatisch geregistreerd met slechts één apparaat. In de klantaccount hebben bedrijven een overzicht over alle transacties en de betaling gebeurt heel eenvoudig via de DKV-factuur.

Vandaag is de DKV BOX EUROPE beschikbaar in België, Bulgarije, Hongarije, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Portugal en Spanje, naast enkele tunnels. Philippe Van Heyste: “We hebben een tiental boxen in dienst. Nu we merken welk gemak deze boxen met zich meebrengen, hopen we op een snelle uitbreiding van het aantal landen, zodat we spoedig moeiteloos doorheen heel Europa kunnen rijden.”

Goed uitgerust

Met de verhuis naar Aalter is Tanktransport Van Heyste op de nieuwe terreinen ook gestart met tankcleaning om foodwagens te reinigen. Zowel eigen tankwagens als wagens van derden kunnen er terecht en dat is een succes. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor buitenwas van eigen wagens. Tenslotte is er ruimte voor onderhoud aan het eigen wagenpark waarbij ook een hefbrug voor vrachtwagens voorhanden is. Uiteraard kunnen hier ook banden zonder problemen worden vervangen.

1 euro voor Kinderkankerfonds

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk voor DKV, daarom doneert DKV nog steeds 1 euro voor elke geleverde box aan het Kinderkankerfonds. Door te kiezen voor de DKV BOX EUROPE kiezen bedrijven niet alleen voor technologische vooruitgang maar ook voor een bijdrage aan het Kinderkankerfonds dat zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezinnen. De klanten van DKV Euro Service betalen niets extra voor de DKV BOX EUROPE en er zijn geen verborgen kosten. De donatie komt rechtstreeks van DKV.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo