Varta introduceert batterijen met hogere capaciteit

Als antwoord op de veranderingen in de vrachtwagenbranche introduceert Varta een nieuwe serie batterijen. De Varta ProMotive AGM truck batterij is ontwikkeld in samenwerking met grote truckfabrikanten en biedt een enorme capaciteit.

In het verleden werd alleen gebruik gemaakt van batterijen voor de ontsteking, verlichting en de verwarming van de truck, maar de bezigheden van jongere chauffeurs tijdens hun verblijf in de cabine zijn de afgelopen tien jaar enorm veranderd. Chauffeurs brengen hun rustmomenten door met het streamen van films of het kijken van televisie. Ook Parking Coolers (airconditioningunits die worden gebruikt wanneer het voertuig voor een langere periode stilstaat) worden meer en meer gebruikt. Deze veranderingen vragen om een hogere energie-capaciteit dan ooit tevoren. De Varta ProMotive AGM batterij past in de behoefte aan continue elektriciteitsvoorziening tijdens een meerdaagse rit waarbij b.v. gebruik wordt gemaakt van een airconditioningunit.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo