Beyers bestelt 30 containerchassis aan Van Hool

Het Luikse transportbedrijf Beyers International heeft bij Van Hool een bestelling geplaatst voor 30 containerchassis. Het in Grâce-Hollogne gevestigde bedrijf blijft uitbreiden in het vervoer van zeecontainers.

Beyers International bedient de drie multimodale terminals in Luik (de Liege Logistics spoorterminal, de Renory terminal in Angleur en de Trilogiport in Hermalle sous Argenteau). “We zijn er dagelijks aanwezig, maar we bedienen ook de terminals in Genk, Duisburg en natuurlijk de haven van Antwerpen. Onze meer dan 20 jaar ervaring in multimodaal transport en onze langdurige partnerships met onze onderaannemers en leveranciers stellen ons in staat om een hoogwaardige, betrouwbare en flexibele service te bieden aan onze klanten, die steeds veeleisender worden”, legt Luc Beyers uit.

2020 markeert een nieuw jaar van groei voor de Luikse transporteur en Luc Beyers heeft dan ook opnieuw zijn vertrouwen in Van Hool gesteld door de bestelling te bevestigen van 30 Backslider Bx containerchassis. Die worden geleverd in samenwerking met Carrosserie Bonni: “Ik was op zoek naar een veelzijdig, eenvoudig, betrouwbaar, gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden voertuig met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding om ter beschikking te stellen aan onze onderaannemers. Ik wilde ook een leverancier-partner die ons een efficiënte en snelle lokale after-sales service kon bieden. Sylvain Bonni en Van Hool gingen de uitdaging aan!”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo