Nieuwe Mitsubishi Fuso Canter in Japan

In Japan heeft Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC), de nieuwe Canter voorgesteld. Het nieuwe model krijgt een hertekende cabine, een aantal veiligheidssystemen uit het Mercedes-arsenaal en het Truckonnect telematicasysteem. De nieuwe Canter is meteen verkrijgbaar in Japan.

De Mitsubishi FUSO Canter is de eerste compacte vrachtwagen in Japan die standaard uitgerust wordt met Active Sideguard Assist, dat voetgangers of andere voertuigen in de dode hoek detecteert en de bestuurder waarschuwt. Dat systeem komt bovenop Advanced Emergency Braking System (AEBS), Electronic Stability Program (ESP®) en Lane Departure Warning System (LDWS) van de vorige Canter.

Het Truckonnect telematicaplatform verzamelt data zoals locatie, brandstofverbruik en status, maar ook technische problemen, en staat in contact met de klantendienst van het merk. Het systeem was al voorzien op de elektrische eCanter en de zwaardere modellen van het merk. Het FUSO Easy Access System, de deur openen en sluiten en de motor starten met de sleutel op zak, moet het leven makkelijker maken van chauffeurs die vaak in en uit moeten stappen.

Lees alles over FUSO (Beherman Motors)

video

Beherman Motors mikt op het mid-mile en lastmile segment

Als we Piaggio zeggen, zeggen we in één adem ook Vespa. Maar de Italianen richten nu ook hun pijlen op een commercieel bedrijfsvoertuigengamma en dat resultaat in de gloednieuwe Piaggio Porter NP6. Deze citytruck, die bestuurt mag worden met een rijbewijs B, blinkt uit in zijn compactheid met een hoog laadvermogen en een milieuvriendelijke LPG […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo