Schrijf je nu in voor de Virtual Passion4Vans Xperience!

Op het bedrijfsvoertuigensalon van Brussel is het wachten tot januari 2022, maar dankzij de Passion4Vans mis je niks van het de actualiteit op het vlak van lichte bedrijfsvoertuigen en ombouwers. Van 25 tot 29 januari vindt immers de Virtual Passion4Vans Xperience plaats, en jij kan gratis deelnemen!

De Virtual Passion4Vans Xperience is net als een salon, maar dan vanuit je luie zetel. Je ontdekt er de nieuwste modellen, de beste voorwaarden en tijdens de ‘Business’ dag op donderdag 28 januari kan je live chatten met vertegenwoordigers van de deelnemende merken. Bovendien opent de Virtual Passion4Vans Xperience met een niet te missen uiteenzetting die je nieuwe inzichten geeft in de wereld van de lichte bedrijfsvoertuigen!

Schrijf je hier in!

De exposanten op de Virtual Passion4Vans Xperience:

 • Abeco
 • BruSystems
 • Cargo Lifting
 • Fiat Professional
 • Ford
 • Maxus
 • Mercedes-Benz Vans
 • MTS
 • Renault
 • Renault Trucks
 • Volkswagen Commercial Vehicles

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo