Top 1000 Transport: wie zijn de winnaars van de 2021-editie?

De eerste Truck & Business van het jaar 2021 wordt fel verwacht: het zal het nieuwe klassement van Belgische wegtransportbedrijven bevatten, beter bekend als de Top 1000 Transport. Er zal spectaculaire vooruitgang worden geboekt in deze ranking, en vervoerders die naam willen maken zijn welkom.

De Top 1000 Transport is gebaseerd op een unieke methodologie: het brengt bedrijven samen die deel uitmaken van dezelfde groep en werkt dus op een geconsolideerde manier. Het is ook gebaseerd op de toegevoegde waarde en niet op de omzet, aangezien deze ratio een nauwkeuriger beeld geeft van de werkelijke activiteit van de onderneming. De 2021-editie van de Top 1000 Transport verschijnt begin maart in nummer 276 van Truck & Business. Het is gebaseerd op de balansen van 2019, dus het is niet mogelijk om te proberen de rangschikking te beïnvloeden.

Elk transportbedrijf dat deel uitmaakt van de Top 1000 Transport kan echter adverteren in het tijdschrift met behulp van een van de visibiliteitspakketten die wij voor hen hebben samengesteld. Onze collega Bram Crombez (bram.crombez@transportmedia.be) legt u graag uit…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo