Webfleet voegt video toe aan Webfleet-oplossingen

Webfleet Solutions is een partnerschap aangegaan met Lytx om een video-oplossing aan te bieden die integreert met het vlootbeheersysteem van Webfleet Solutions om de veiligheid op de weg te verbeteren. Deze Webfleet Video-oplossing zal vanaf april 2021 toegankelijk zijn via het Webfleet-platform.

Webfleet Video integreert de door Lytx ontwikkelde technologie op het gebied van kunstmatige visie (MV) en kunstmatige intelligentie (AI) in zijn Webfleet Solutions-oplossing. Deze oplossingen maken gebruik van de Lytx dashcam die zowel de weg als het interieur van de cabine filmt en vormen een aanvulling op de reeds door Webfleet Solutions aangeboden diensten, met name de analyse van de rijstijl. Wagenparkbeheerders hebben nu een nieuw instrument tot hun beschikking om hun chauffeurs te beschermen tegen ongegronde claims, aangezien Webfleet Video duidelijke bewijzen zal leveren in geval van verkeersincidenten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo