[ADVERTORIAL] 5 redenen om te kiezen voor de Master van Renault Trucks

De Master, een bedrijfsvoertuig ontwikkeld door professionals voor professionals, is bij Renault Trucks standaard uitgerust met tal van exclusieve opties om het comfort, de efficiëntie en de veiligheid voor de chauffeur te verbeteren tijdens zijn werkdag. 

Renault Trucks draagt zorg voor een maximale inzetbaarheid van uw materieel. Het voertuig wordt geleverd met een onderhoudsplan op maat, waarbij het onderhoudsinterval wordt aangepast aan uw specifieke gebruik.

Tot uw dienst

Het Renault Trucks BeLux netwerk, een uitgebreid netwerk van familiebedrijven, staat altijd ter beschikking.

  • Voertuig en opbouw aangepast aan uw activiteit;
  • Eén aanspreekpunt voor de afhandeling van de relaties met de carrosseriebouwer, voor aftersales, enz.;
  • Gespecialiseerde LCV werkplaatsen;
  • Uitgebreide openingstijden (incl. zaterdag) om beschikbaar te zijn wanneer het nodig is;
  • Grote keuze aan stockmodellen en snelle beschikbaar;

 

Vele toepassingen

De Renault Trucks Master heeft midden 2020 een facelift gekregen met onder meer een nieuwe grill, nieuwe kleuren voor het interieur, een nieuw dashboard en nieuwe technologieën. De Master is verkrijgbaar met zes dieselmotoren Euro 6 d-temp en Euro VI, van 130 pk tot 180 pk/400 Nm, evenals een 57 kW elektrische motor voor emissievrij gebruik.

Alle asconfiguraties zijn leverbaar, aangepast aan de eisen en verplichtingen van uw sector: een enkel- en dubbelchassiscabine voor alle soorten opbouwen, een platform-cabinemodel voor gemakkelijk toegankelijke carrosserie-opbouw, en enkele en dubbele cabines voor essentiële uitrusting en toepassingen. De Renault Trucks Master heeft een modulaire opbouw, een demonteerbare sluitbalk achter en specifieke voorzieningen ten behoeve van de opbouw. Met een uitgebreid aanbod aan opbouwlengten is hij geschikt voor alle beroepen.

Elektrisch rijden

Met de Renault Trucks Master Z.E. laat u de stad weer ademen en geeft u uw bedrijf een nieuw imago. Dit voertuig is perfect afgestemd op de laatste fase van de logistieke keten. Leveringen buiten de normale werkuren of in stedelijke gebieden met verkeersbeperkingen? Geen probleem! De Renault Trucks Master Z.E. is leverbaar in 6 modellen van 8 tot 22 m³ (bestelwagen in 4 modellen, platform- en chassis-cabine in twee modellen).

“Blijf in uw salon”-condities

Tijdens de actieweken is er een Full-Option pack voor slechts € 399 samengesteld dat zoveel extra’s bevat dat er niets meer te wensen overblijft. Vraag nu een offerte aan en ontvang tijdelijk het Full-Option pack voor slechts € 399!

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo