Transport & Logistics Awards 2021 : live from Sportpaleis Antwerpen!

Don’t Stop Transport, Don’t Stop the Music ! We hadden ook ‘The Show Must Go On’ kunnen zeggen, maar dat zou een beetje te gemakkelijk zijn geweest. Na een editie 2020 die nog net op het nippertje kon doorgaan (twee weken voor de eerste lockdown), komen de Transport & Logistics Awards in 2021 terug, in een andere vorm.

Zet op donderdag 18 maart om 19.00 uur uw favoriete aperitief klaar, maak het u gemakkelijk in de zetel, zet uw tv aan en stem af op Kanaal Z. Het is daar dat u live de 2021 Transport & Logistics Awards ceremonie kan bijwonen!

Sportpaleis + Théâtre de Namur

U zal zeker winnen op het vlak van mobiliteit, maar we laten het aan u over om te beslissen of u al dan niet wint op het vlak van catering. Wij zetten in elk geval alles op het menu om ervoor te zorgen dat u wint op het vlak van entertainment. De ceremonie vindt immers plaats in het Sportpaleis in Antwerpen, net als de concerten van Lana Del Rey of Arcade Fire! De show (want zal het worden!) van een uur  zal begeleid worden door artistieke acts en interviews die enkele dagen voordien werden gefilmd op een andere iconische plaats: het Théâtre de Namur, dat onlangs prachtig werd gerestaureerd.

Virginie Claes + Christophe Stienlet

Qua presentatie kunnen de 2021 Awards alvast rekenen op een droomduo: Virginie Claes (Miss België 2006) en Christophe Stienlet, de ‘publieksopwarmer’ van de Rode Duivels! Hun taak bestaat erin de timing te respecteren (we zijn op TV…) en de échte sterren van de avond te eren: de acht finalisten van de Awards, die gekozen worden uit de genomineerden die we u in de komende weken zullen voorstellen.

Afspraak op 18 maart om 19.00 uur op Kanaal Z!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo