ECS gebruikt werkplaatssoftware WACSonline

Voor zijn vijf werkplaatsen en vlootbeheer gaat ECS (trouwens winnaar van de Truck ICT Award 2021) de samenwerking aan met het Oostendse softwarehuis Transport Care, dat zijn WACSonline programma bij ECS implementeert.

Met een vloot van 40 vrachtwagens en 8.000 containers, 1.000 koelcontainers, 1.250 containers chassis, 220 frigo trailers, 400 schuifzeiltrailers en 200 super Mega trailers is ECS uitgegroeid tot een Europees marktleider. “Voor hun werkplaats- en vlootbeheer was ECS op zoek naar software die kon bijdragen aan het optimaliseren van operationele processen en kostenbesparingen. Digitalisatie, integratie en communicatie volgens de modernste technologieën speelden hierin een belangrijke rol”, legt Ingrid Vanblaere van Transport Care.

Hier heeft ECS voor WACSonline gekozen. WACSonline wordt op de ECS-servers geïmplementeerd volgens een standaard synchronisatieprotocol, waarbij de softwareversie gelijkloopt met de standaard cloud versie. “Een juiste keuze, want WACSonline heeft de nodige ervaring en expertise en is klaar voor de toekomst, zoals de verwachte evoluties op vlak van mobiliteit, connectiviteit (IOT en OTA) en Big Data (gecombineerd met AI). De verwachting is dat de vloot ‘Mobile, Green and Cost-efficient’ wordt door directe en correcte data-input en geïntegreerde communicatie tussen alle processen binnen het ECS-netwerk”, aldus Vanblaere.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo