Transport & Logistics Awards : de finalisten voor de Truck Safety Award

Deze onderscheiding werd in 2003 in het leven geroepen om de inspanningen (en resultaten) van Belgische vrachtwagenparken op het vlak van verkeersveiligheid te bekronen. Mettertijd werd het thema ‘veiligheid’ achtereenvolgens uitgebreid naar de opleiding van de chauffeurs, de gezondheid op het werk en tot slot het welzijn op het werk.

  • Corneel Geerts Transportgroup is een familiaal transportbedrijf dat de laatste twee jaar hard heeft gewerkt aan zijn risicopreventiebeleid. Een van zijn innovaties is de installatie van dashcams in de cabines van zijn vrachtwagens.
  • Gobo is een ander familiaal transportbedrijf waar veiligheid een van de drie hoofdpijlers is. Veiligheid is dus een zaak van iedereen, van de chauffeur tot de directie, maar goede resultaten komen ook voort uit veel werk op het gebied van gedrag en risicopreventie.
  • Jost Group is erin geslaagd zijn ongevallenstatistieken in twee jaar tijd aanzienlijk terug te dringen, zowel dankzij een verdere opleiding van de chauffeurs als dankzij nieuwe technologieën die op de markt beschikbaar zijn, zoals dashcams.

 

Tot ziens op 18 maart om 19.00 uur op Kanaal Z!

Met de steun van

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo