CityDepot gaat strategisch partnerschap aan in Mechelen

CityDepot, een specialist in stadsdistributie, heeft een strategisch partnerschap gesloten met verschillende Mechelse bedrijven. Het doel is de logistiek in de stad Mechelen efficiënter en duurzamer te maken.

De partners van CityDepot zijn ECOKoeriers (fietskoerier), WerKans (werkgelegenheidspartner) en CityHub ODTH (logistiek dienstverlener). De leveringen zullen worden verricht door fietskoeriers van ECOkoeriers of door de vloot van CityDepot vanuit een ODTH-centrum aan de rand van de stad. WerKans zal werkzoekenden de mogelijkheid bieden ervaring op te doen in de logistiek. Een partnerschap dat Vicky Vanmarcke, schepen van Mechelen, verheugt: “Mechelen zet al jaren in op duurzame stadslogistiek. De stad Mechelen is dan ook zeer verheugd dat spelers als ECOkoeriers en CityDepot via deze samenwerking een belangrijke bijdrage leveren aan ons engagement om tegen 2030 tot een emissievrije stadsdistributie te komen.

Ter herinnering: CityDepot heeft depots in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel, Leuven, Charleroi, Luik en, sinds begin april, Mechelen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo