MVM betrekt nieuwe werkplaats

MVM, agent van Iveco, neemt op 19 april zijn intrek in een gloednieuwe werkplaats van 1500 m2 in Tubeke. Haar vroegere vestiging in Rebecq zal binnenkort een verre herinnering zijn.

In Tubize zal MVM beschikken over een grote werkplaats met zes poorten, die plaats biedt aan maximaal 12 vrachtwagens tegelijk. De installaties omvatten een smeerkuil van 20 meter met een rembank voor vrachtwagens, aanhangwagens en lichte bedrijfsvoertuigen en een hefbrug van 6,5 ton die is aangepast voor zeer lage voertuigen. De nieuwe werkplaats van MVM is ook goedgekeurd voor CNG en LNG, wat belangrijk is gezien het belang van aardgas bij Iveco.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo