AB Lens Motor neemt de Garage du Carrefour in Hotton over

De aandeelhouders van AB Lens Motor, dealer van Renault Trucks en Fiat Professional, hebben een akkoord bereikt over de overname van Garage du Carrefour, dealer van Renault Trucks in Hotton. De overname zal medio september effectief worden en tot dan zullen de respectieve aandeelhouders Marc Lallemand, Serge Lallemand, Alain Jacquart en Benoit Salmin samenwerken.

“De overname van Garage du Carrefour opent de deuren naar een sector die grenst aan die van Lens Motor over meer dan 150 kilometer”, verklaart Benoit Salmin, directeur van AB Lens Motor. Ten zuiden van de as Eupen-Charleroi blijft alleen de Herbeuval-garage in Jamoigne over als dealer van Renault Trucks, afgezien van de vier vestigingen van AB Lens Motor. “De klanten van de Garage du Carrefour zullen het op prijs stellen dat wij de service en hun contactpersonen in Hotton willen houden, terwijl zij kunnen profiteren van de diensten die wij samen in deze nieuwe omgeving zullen kunnen ontwikkelen”, vervolgt Salmin.

Deze externe groei-operatie komt op een moment dat de concessiehouders zich klaarstomen om nieuwe types voertuigen, met name het Z.E.-gamma (elektrisch) van Renault Trucks, te verkopen en onderhouden. “Deze overname geeft ons ook de financiële basis en de structuur die nodig zijn om te investeren in toekomstige projecten zoals elektromobiliteit, voertuigconnectiviteit en de digitalisering van onze economieën”, legt Benoit Salmin uit.

De Garage du Carrefour zal ook dienst doen als servicepunt voor de JCB-producten die AB Lens Motor onlangs aan zijn merkenportefeuille heeft toegevoegd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo